Event Maandag 26 Augustus 2019 - 21:00

Programma: 4 weeks sixpack challenge
Extra informatie


Trainer: Bo de Klerq

Get in shape in four weeks!!!
Ben jij er klaar voor?? Ook voor niet-Leden van Team Victrix!!
26 augustus starten we met zo veel mogelijk kandidaten wederom een 4 weeks sixpack challenge om de vakantiekilo’s weer zo snel mogelijk kwijt te raken. Iedereen die mee doet wordt aan het begin van de challenge gemeten en krijgt dezelfde week een schema die voldoet aan het doel, dit zal zijn afvallen/droog trainen. Iedereen krijgt in de basis 1 schema waar zij zich aan moeten houden met wel een optielijst om zelf te kunnen variëren met hun eten, aan het einde van de maand wordt iedereen weer gemeten om het resultaat te zien in shape en cijfers of een foto. Er zal een groepsapp zijn waar iedereen elkaar kan motiveren om door te blijven zetten. Martijn en ik (Nico) zullen ook in deze app zitten om te kunnen coachen. Op 26 augustus 21.00 uur wordt er een presentatie gegeven waar de challenge wordt uitgelegd en om vragen te beantwoorden, op deze dag worden zoveel mogelijk deelnemers ook al gemeten/gewogen worden. Als je op deze datum niet kan, kan je ook daarvoor of iets daarna met onze coach afspreken. Het doel is simpel, we willen iedereen een beetje laten ervaren hoe het is om in rap tempo je vet% omlaag te halen zoals topatleten dit soms ook doen.

Kosten €75,-
Tijd: 21.00
Locatie:Helderseweg 31B Alkmaar

Kun je niet bij de informatie dag zijn, even goed inschrijven en dan een mail sturen naar Nico@teamvictrix.nl om een afspraak in te plannen om te meten en te wegen.Het is niet meer mogelijk om voor dit event in te schrijven.

× 4 weeks sixpack challenge Maandag 26 Augustus 2019 - 21:00

Het is niet meer mogelijk om voor dit event in te schrijven.


Extra informatie


Trainer: Bo de Klerq

Get in shape in four weeks!!!
Ben jij er klaar voor?? Ook voor niet-Leden van Team Victrix!!
26 augustus starten we met zo veel mogelijk kandidaten wederom een 4 weeks sixpack challenge om de vakantiekilo’s weer zo snel mogelijk kwijt te raken. Iedereen die mee doet wordt aan het begin van de challenge gemeten en krijgt dezelfde week een schema die voldoet aan het doel, dit zal zijn afvallen/droog trainen. Iedereen krijgt in de basis 1 schema waar zij zich aan moeten houden met wel een optielijst om zelf te kunnen variëren met hun eten, aan het einde van de maand wordt iedereen weer gemeten om het resultaat te zien in shape en cijfers of een foto. Er zal een groepsapp zijn waar iedereen elkaar kan motiveren om door te blijven zetten. Martijn en ik (Nico) zullen ook in deze app zitten om te kunnen coachen. Op 26 augustus 21.00 uur wordt er een presentatie gegeven waar de challenge wordt uitgelegd en om vragen te beantwoorden, op deze dag worden zoveel mogelijk deelnemers ook al gemeten/gewogen worden. Als je op deze datum niet kan, kan je ook daarvoor of iets daarna met onze coach afspreken. Het doel is simpel, we willen iedereen een beetje laten ervaren hoe het is om in rap tempo je vet% omlaag te halen zoals topatleten dit soms ook doen.

Kosten €75,- 
Tijd: 21.00
Locatie:Helderseweg 31B Alkmaar

Kun je niet bij de informatie dag zijn, even goed inschrijven en dan een mail sturen naar Nico@teamvictrix.nl om een afspraak in te plannen om te meten en te wegen.