Event Zondag 28 April 2019 - 12:00

Programma: Crossfit Master programma START
Extra informatie
Trainer: Linda Leegwater

0653708809

28 april. Gratis introductie middag Masters Class 55+

Team Victrix heeft een CrossFit programma ontwikkeld voor 55+ers van 3 maanden. Er zal gestart worden op dinsdag en vrijdag om 10.30 bij Team Victrix met maximaal 12 personen per les.

De les zal gegeven worden door een professionele coach en omdat deze doelgroep extra blessuregevoelig is zal Lars, onze fysiotherapeut in opleiding aanwezig zijn en helpen tijdens de lessen. Hij zal ook een begin en eind meting uitvoeren met de leden om te kijken hoe zij zich hebben ontwikkeld.

Tijdens deze introductie middag wordt kennis met elkaar gemaakt en een presentatie gegeven die ingaat op het programma maar ook andere onderwerpen uitligt zoals herstel, voeding en lifestyle. De middag is vrijblijvend, na de presentatie kunt u beslissen of u mee wilt doen.

Het trainingsprogramma start in de week van dinsdag 30 april en eindigt in de week van 23 juli, op zondag 28 juli hebben wij weer om 12 uur een leuke afsluitende middag waar de resultaten van de begin en eindmeting worden gepresenteerd.

De kosten voor dit 3 maanden programma inclusief begin en eind meting is 149,95 euro.

Het programma zal bestaan uit functionele oefeningen die goed in te zetten zijn in het dagelijks leven. De combinatie tussen balans, flexibiliteit, conditie en kracht opbouw en behoud staat centraal.Het is niet meer mogelijk om voor dit event in te schrijven.

× Crossfit Master programma START Zondag 28 April 2019 - 12:00

Het is niet meer mogelijk om voor dit event in te schrijven.


Extra informatie

Trainer: Linda Leegwater

0653708809

28 april. Gratis introductie middag Masters Class 55+ 

 

Team Victrix heeft een CrossFit programma ontwikkeld voor 55+ers van 3 maanden. Er zal gestart worden op dinsdag en vrijdag om 10.30 bij Team Victrix met maximaal 12 personen per les. 

 

De les zal gegeven worden door een professionele coach en omdat deze doelgroep extra blessuregevoelig is zal Lars, onze fysiotherapeut in opleiding aanwezig zijn en helpen tijdens de lessen. Hij zal ook een begin en eind meting uitvoeren met de leden om te kijken hoe zij zich hebben ontwikkeld. 

 

Tijdens deze introductie middag wordt kennis met elkaar gemaakt en een presentatie gegeven die ingaat op het programma maar ook andere onderwerpen uitligt zoals herstel, voeding en lifestyle. De middag is vrijblijvend, na de presentatie kunt u beslissen of u mee wilt doen. 

 

Het trainingsprogramma start in de week van dinsdag 30 april en eindigt in de week van 23 juli, op zondag 28 juli hebben wij weer om 12 uur een leuke afsluitende middag waar de resultaten van de begin en eindmeting worden gepresenteerd.

 

De kosten voor dit 3 maanden programma inclusief begin en eind meting is 149,95 euro.

 

Het programma zal bestaan uit functionele oefeningen die goed in te zetten zijn in het dagelijks leven. De combinatie tussen balans, flexibiliteit, conditie en kracht opbouw en behoud staat centraal.